Follow us

Ambasadorii noștri

Ambasadorii noștri

An de an, ”Mausolee pe bicicletă” s-a bucurat de susținerea și promovarea unor pasionați de ciclism renumiți din România. Edițiile trecute i-au avut printre ambasadorii noștri pe exploratorul Radu Păltineanu, pe jurnalistul Lucian Mândruță sau pe ciclistul Iulian Ene, cel care organizează în România brevetele Randonneurs. Anul acesta suntem onorați să anunțăm că ambasador al ”Mausolee pe bicicletă” este ES Nicolae al României și, pe această cale dorim să mulțumim Asociației Principele Nicolae în susținerea proiectului.

Cunoscut pentru că este pasionat de ciclism, dar și pentru că își dedică o parte din timp activităților caritabile și celor de promovare a patrimoniului cultural național, Nicolae al României a acceptat, prin intermediul Asociației Principele Nicolae, să devină ambasador ”Mausolee pe bicicletă”. La ediția din 2022 nu doar că ne vom bucura de prezența sa dar vom avea și bucuria de a pedala eroic alături de Nicolae al României.

Jurnalistul Lucian Mândruță este un trend-setter în materie de organizare a evenimentelor dedicate ciclismului de masă. Lucian vine cu mare drag, an de an, la mausoleele din Vrancea. Chiar și atunci când nu reușește să pedaleze la ”Mausolee pe bicicletă” face ceva pentru a duce mai departe faima acestor locuri – fie face o emisiune de la Mărăști, fie acceptă să prezinte un loc din Vrancea! Anul acesta va pedala eroic alături de noi!

Daniel Zontea este polițist rutier în Brașov și de mai mulți ani promovează, în rândul celor din trafic, mersul pe bicicletă ca o alternativă sănătoasă, verde și mai puțin agresivă pe străzile din România. La ediția 2022 va coordona, alături de alți polițiști, jandarmi dar și de echipa tehnică, plutonul ”Mausolee pe bicicletă”. A acceptat să fie ambasador al evenimentului nostru! Așteptăm cu nerăbdare să pedaleze eroic alături de noi!

În lumea ciclismului de anduranță din România, Iulian Ene nu mai are nevoie de prezentări. Este reprezentantul Randonneurs România și vine cu drag la ”Mausolee pe bicicletă” pentru că îi place să pedaleze eroic. Ne bucurăm că a acceptat să spună povestea ”Mausolee pe bicicletă” în comunitatea pe care o reprezintă.

Diana Jipa (vioară) și Ștefan Doniga (pian) sunt doi artiști a căror prezentare ar fi inutilă. Au realizat, în 2021, un film dedicat mausoleelor din județul Vrancea, iar la ediția 2022 a ”Mausolee pe bicicletă” vor susține un recital cameral în curtea Mănăstirii Matei Basarab din Soveja. Va fi un regal muzical oferit cicliștilor de către ambasadorii ”Mausolee pe bicicletă”!

No Comments

Reply