Follow us

 
PEDALĂM EROIC ÎNCĂ O DATĂ!

MAUSOLEE PE BICICLETA 2023

MAUSOLEE PE BICICLETA 2023

Info

”Mausolee pe bicicletă” este un veritabil traseu de anduranță care măsoară, în medie, 156 km și o diferență de nivel de 1.000 m. Evenimentul se organizează în fiecare an în a treia săptămână din luna septembrie, în cadrul “Zilelor Europene ale Patrimoniului”. Evenimentul este cel mai bun prilej de a descoperi mausoleele din Vrancea ridicate în cinstea eroilor din Primul Război Mondial.

Evenimentul ”Mausolee pe bicicletă” este organizat de către Asociția ”Monumente în Vrancea”.

Turul de ciclism se desfășoară pe ruta Odobești-Țifești – Panciu-Mausoleul Eroilor Mărăști– Mausoleul Eroilor Soveja-Străoane-Panciu-Țifești-Beciu Domnesc, Odobești.

Toţi membrii şi participanţii la turul de ciclism vor respecta legislaţia rutieră în vigoare din România. Organizatorul nu-şi asumă nici o răspundere pentru incidente şi accidente de persoane, maşini, motociclete, biciclete și alte vehicule. De asemenea, orice contravenţie sau infracţiune comisă de participanţii la turul de ciclism nu intră în responsabilitatea organizatorilor şi colaboratorilor acestora.

Participanții la evenimentul ”Mausolee pe bicicletă” vor primi apă, fructe, biscuiți etc în cadrul pauze de hidratare și a opririlor tehnice propuse pe traseu:

  • Plecare –  Odobești;
  • Odobești-Țifești – Panciu-Mausoleul Eroilor Mărăști– Mausoleul Eroilor Soveja-Străoane-Panciu-Țifești-Beciu Domnesc, Odobești;
  • Sosire – Odobești;

În caz de abandon, participantul se va întoarce prin forțe proprii spre casă.

Cicliștii care întâmpină probleme temporare (oboseală, crampe musculare etc.) vor continua tura fără a fi așteptați de pluton.

Sign Up
Info
Category:
Location: Odobești, Vrancea
Date: September 16, 2023
Duration: 1 Day
Type: Trip tour
Entrants: +16 ani