logo
Populate the side area with widgets, images, navigation links and whatever else comes to your mind.
Strömgatan 18, Stockholm, Sweden
(+46) 322.170.71
ouroffice@freestyle.com

Follow us

2022! Start înscrieri!

Mausolee pe Bicicletă 2022

Pe 17 septembrie 2022, pedalează eroic alături de noi! Fă-ți loc în agenda ta de o emoție de neuitat! La Mausolee pe bicicletă nu există podium. Cei care pedalează nu primesc cupe sau puncte FRC. Așa a fost încă de la început, din 2015 când v-am provocat să pedalăm eroic în cinstea eroilor care au căzut în Primul Război Mondial pe câmpul de luptă de la Mărăști, Mărășești sau Soveja. Pentru că ne dorim să pedalăm în condiții de securitate maximă, la ediția 2022 vom pedala doar 100 cicliști. Prin urmare, locurile se vor ocupa după principiul primul înscris, primul participant! Pentru a te înscrie la ediția a VIII-a ”Mausolee pe bicicletă” este nevoie să faci o donația de 200 lei în contul IBAN: RO66BTRLRONCRT0538732201 către Asociația ”Monumente în Vrancea”. După ce ai făcut donația completează formularul de înscriere și nu uita să atașezi dovada donației! Vom pregăti pentru tine un kit al evenimentului care va cuprinde un tricou tehnic, așadar în formularul de înscriere nu uita să notezi și mărimea tricoului! Pe lângă tricoul tehnic vei primi în pachetul cu kit-ul evenimentului mai multe materiale informative ”Mausolee pe bicicletă” (o broșură, un calendar 2023 și o cană ceramică personalizată). Pe toate acestea le vei primi prin curier înainte de eveniment, pentru a putea purta tricoul ”Mausolee pe bicicletă” la eveniment. În ziua evenimentului, la momentul plecării, vei mai primi număr de participant pentru bicicletă, două batoane energizante cât și un gel energizant. Pe timpul evenimentului vei beneficia de alimente/fructe și apă în pauzele de hidratare, dar și de asistență tehnică și servicii foto/video. La final, vei primi o medalie de Finisher și o diplomă de participant și invitația de a participa la pasta party unde atmosfera va fi asigurată de un DJ.

Ne-am propus să suflăm praful care se așterne peste memoria celor care își dorm somnul de veci în mausoleele din Vrancea și să le cinstim memoria într-un mod unic. Fiecare picătură din sudoarea noastră, a celor care pedalăm în week-end sau când avem o zi mai liberă la serviciu este modul nostru prin care ne arătăm respectul și recunoștința față de trecut, față de cei care au scris istorie pe aceste locuri. Pe traseul de la ”Mausolee pe bicicletă” ne arătăm recunoștința si elogiem eroii prin efortul de a parcurge traseul liniei frontului peste care nu s- a putut trece! Sunt ore întregi de pedalat pe un traseu vălurit de 156 kilometri care pune probleme chiar și celor mai experimentați cicliști! Efortul merită! La fiecare dintre cele patru mausolee descoperiți povești inedite, gustări delicioase și momente artistice memorabile!
La Mausolee pe bicicleta nu avem podium dar vă premiem cu emoții și amintiri de neuitat.

Chiar și așa, de ce ai pedala 160 kilometri într-o zi de week-end în care poți lenevi la cafea pe canapea? Este o întrebare care o punem an de an participanților! Îți împărtășim din gândurile celor care aleg să vină an de an la ”Mausolee pe bicicletă”, cu speranța că te vom convinge să abandonezi canapeaua și pe 17 septembrie 2022!  Cafea îți putem oferi și noi, dar cu vedere spectaculoasă la Vârful Măgura Odobești!
👉Mitică Ifrim: Pentru valorile promovate, pentru echipa prezenta, pentru peisajele traseului… ordinea este aleatorie!
👉Neculai Cătălin Lupaș: O combinație perfectă între istorie și pasiune.
👉George Ciocîrlan: Este cel mai frumos eveniment ciclistic la care am participat.
👉Ionuț Cătălin Bogdan : Am fost la ediția din 2019 și mi-a plăcut mult. Organizarea, traseul și atmosfera din pluton au fost la superlativ. De data asta vreau să aduc și familia, soția și cei doi copii, care vor merge în spatele plutonului cu mașina.
👉Micu Cătălin: Este cel mai frumos si așteptat eveniment pe anul ăsta.
👉Năstase Victor: Iubesc ciclismul și acest eveniment este deja o tradiție ce nu trebuie ratată.

În 2022 ”Mausolee pe bicicletă” se derulează sub deviza ”visitvrancea.ro” și este finanțat de către Consiliul Județean Vrancea și Asociația ”Monumente în Vrancea”, grație donațiilor făcute de cicliști, dar și a sponsorilor. Evenimentul este organizat în colaborare cu Asociația ”AlphaMind” și partenerii: Primăria Municipiului Focșani, Primăria Vidra, Primăria Vizantea-Livezi, Primăria Soveja, Primăria Răcoasa, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea, Serviciul Județean Salvamont Vrancea, Muzeul Vrancei, Centrul Cultural Vrancea, Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei”, Teatrul Municipal ”Maior Gh. Pastia”, Focșani, Ateneul Popular ”Maior Gh. Pastia”, Focșani și Asociația ”Tomiță Lazăr”.

Sponsorii evenimentului sunt: Evergent Investments (sponsor platinum), Premium Porc Group, Pandora – Crama Cotești, Decathlon, Ropharma, Ana Are, Branko – Coffee To Go, Buticul Dulce, UMO Serv, Caspro Publicitate, EthicSport, Autovip.

Partener tehnic: Decathlon